Posted in Služby

Chystáte se ještě na ples?

Chystáte se ještě na ples? Posted on 10.1.2023

Plesová sezona ještě zdaleka nekončí. Stále se koná spousta plesů, na které se můžete vydat, a k tomuto účelu si určitě budete chtít sehnat dokonalé šaty. Šaty, které vám skvěle padnou a které pro vás budou příjemné na nošení. Náš salon vám může nabídnout sportu šatů, které si můžete vyzkoušet. Oblékáme nejen ženy na společenské události, ale i nevěsty a jejich družičky. Náš slon je vyhlášený, a objevíte v něm jedinečné šaty, které nikde jinde nenajdete.

plesové šaty

Budete jediná, kdo je bude mít na plese
Ženy se chtějí na plese líbit, a proto berou půjčovny šatů před plesovou sezonou doslova útokem. Mnoho půjčoven má šaty dost podobné, a tak se může stát, že šaty které máte na sobě, můžete potkat i na dalších ženách, a to dokonce na jednom plese. My máme velký počet šatů, a co šaty, to originál. Náš druhý salon je totiž v Paříži, což je hlavní město módy již několik desítek let. A právě tady se vytváří návrhy těch nejkrásnějších šatů, ve kterých si i vy budete připadat jako královna celého plesu. A oprávněně.

Když končí sezona, probíhá u nás výprodej plesových šatů. Můžete si je koupit za perfektní cenu. Slevy bývají opravdu velké, a nákupem můžete ušetřit několik tisíc korun. To je skvělá cena za exkluzivní společenské šaty, které najdete jen u nás. Sjednejte si u nás schůzku a odneste si od nás šaty, ve kterých oslníte úplně všechny.

ženy v šatech

Různé barvy i střihy
Co bychom to byli za salon, kdybychom měli malou nabídku? U nás si šaty vybere každá žena. Máme různé typy i barevná provedení, a samozřejmostí je velké rozpětí velikostí. Chápeme, že ne každý má konfekční postavu, a tomu uzpůsobujeme i naši nabídku. Při koupi šatů je samozřejmě možná i úprava na vaše míry. U této možnosti je potřeba počítat s tím, že úprava nějaký čas zabere, a je potřeba si je vybrat s dostatečným předstihem před konáním akce.