Posted in Produkty

Kvalitní a praktická dřevěná postel nejen do dětských pokojů

Kvalitní a praktická dřevěná postel nejen do dětských pokojů Posted on 27.4.2018

Vybíráte novou postel do dětského pokoje? Pak zvolte kvalitní provedení, protože nové místo pro spaní bude vašemu dítěti sloužit nejspíše po dlouhé roky, proto je potřeba vybírat opravdu obezřetně a s rozmyslem. Skvělou volbou pro jednolůžko je postel s úložným prostorem 90×200 cm. V naší nabídce naleznete jednolůžka v různých provedeních a odstínech.
zelená ložnice.jpg
A jaký zvolit materiál? Krásně působí oblíbené a kvalitní dřevěné provedení – masiv. Vybírat můžete hned z několika variant masivu:
§ přírodní provedení
§ dub / buk
§ olše
§ borovice
§ ořech
§ grafit
§ calvados

Pohodlná a praktická zároveň
U lůžka pro spaní je důležitá nejen kvalita zpracování a použití vhodného materiálu pro zajištění maximálního pohodlí spící nebo ležící osoby, ale také samozřejmě vzhled a mimo jiné i praktické vlastnosti. Pod jednolůžko můžete totiž chytře umístit praktické šuplíky a získáte tak tím nové a praktické úložné prostory, které jistě velice oceníte. Obzvláště v dětském pokoji oceníte šuplíky, které skvěle vyplní volné místo pod postelí. Do těch si pak vaše děti mohou ukládat hračky a další věci a ušetří se tak místo ve zbytku dětského pokoje, kde tak zbyde více místa na hraní. Pokud tedy v dětském pokoji není místa na zbyt, pak je tento způsob řešení místa pro spaní tím správným řešením.
nohy na posteli.jpg
Krásné linie, moderní design a vůně masivu
Masiv je tou pravou volbou nejen z estetických důvodů. Tento materiál je stále více populární. Přírodní materiály jsou zkrátka in a stále se při zařizování bytů a domů těší velké oblibě. A právě proto v naší nabídce naleznete spousty provedení a odstínů, které se pyšní zajímavými liniemi a voní přírodou. Spolehněte se při vašem výběru jednolůžka na kvalitní a tradiční provedení a vyberte si kvalitní produkty za příznivé ceny. Na dřevěných postelích z masivu z naší nabídky se vám bude spát jako na obláčku.